Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,wiem że temat wałkowany wiele razy ale mam wątpliwości.Posiadam E36 320i vanos z 94r,przymierzam się do naprawy nastawnika vanos poniewarz strasznie hałasuje. Zakupiłem zestaw uszczelniaczy do tłoka vanosa,wiem że to na pewno muszę zamontować nowe. Słyszałem coś o luzie osiowym wałka ssącego,i że wymienia się tam jakieś blaszki,moje pytanie to,czy ktos przerabiał ten temat w vanosie z tych lat. I które dokładnie elementy muszę zamówić w ASO. Z góry dziękuje za podpowiedz.
Opublikowano
jak pojedziesz do aso do na pewno ci powiedzą co masz wymienić,musisz zrobić upgrade vanosa.Z tego co pamietam jeden talerzyk trzeba dodać.Na forum wszystko było opisane trzeba :search:
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
A możecie panowie pokazać mi na rysunku które dokładnie to elementy.bo w ASO to różnie bywa mogą wiedzieć lub nie wiedzieć o co chodzi.Jak im palcem pokaże to mi sprzedadzą.Wielkie dzięki.