Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Wsiadam do auta przekrecam kluczyk i zaczyna wszystko mrugac swiatla kontrolki i po chwili slychac sykanie jakby sie zawiesil rozrusznik co robic pomocy Edytowane przez mariusz26
Opublikowano
i moze tak byc ze raz odpala bez problemu a raz jest disco ale zeby i ksenony tak mrugaly czyli najlepiej zaczac od nowego akumulatora?
Opublikowano

Może na początek podmień aku z innego auta., szkoda kasy jak się okaże że to coś innego.

Ja jednak stawiam na to że akumulatyor masz padnięty - miałem ten sam objaw.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mariusz26 i jaka była przyczyna?

bo przyznam się szczerze, że mam taki sam problem...

nie mogę odpalić fury, po przekręceniu kluczyka zapalają się wszystkie lampki, a potem nie ma żadnej reakcji jakby padł całkiem rozrusznik, tylko słychać jak przekaźnik mi przeskakuje i włączają i wyłączają mi się ksenony....i tak dziwnie jakby wariował mi komputer...

wiem, że mam słaby akumulator, ale zastanawiam się czy to jest jedyna przyczyna, dlatego ciekawi mnie jak tam u Ciebie było.....

Opublikowano
mariusz26 i jaka była przyczyna?

bo przyznam się szczerze, że mam taki sam problem...

nie mogę odpalić fury, po przekręceniu kluczyka zapalają się wszystkie lampki, a potem nie ma żadnej reakcji jakby padł całkiem rozrusznik, tylko słychać jak przekaźnik mi przeskakuje i włączają i wyłączają mi się ksenony....i tak dziwnie jakby wariował mi komputer...

wiem, że mam słaby akumulator, ale zastanawiam się czy to jest jedyna przyczyna, dlatego ciekawi mnie jak tam u Ciebie było.....

Kolego podmień aku i będziesz wiedział :) ja miałem tak samo i okazało się ze akumulator padł :) pozdrawiam

Opublikowano

ambience - dzięki za pomoc:)

betka sprawna jak się patrzy, padł mi już całkiem akumulator...

wymieniony na nowy i muzyka gra;)