Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niestety poprzedni użytkownik mojej coupe'jki miał troszke inny gust niż ja i zdecydował sie na zamontowanie niezbyt ładnie wyglądających migaczy. Na szczęście dał mi oryginalne BMW, które niestety mają pozrywane zaczepy.

Czy uda mi sie je zamontować na jakimś dobrym kleju czy lepiej dać sobie spokuj i kupić sprawne ?

Opublikowano

Cena nie jest duza mysle ze warto kupic nowe

Ja mialem w jednym podłamany zaczep, skleiłem ale po jakims czasie musiał puścic :wink: po czym na CB uslyszałem "kolego z beemki cos z przodu zwisa", zatrzymuje sie patrze a tam kierunek na kablu...

Jechalem akurat po strasznie zniszczonej/połatanej drodze i mocno trzepało autem.

Decyzja nalezy do Ciebie :cool2:

Opublikowano
Miałem tak jak kolega wyżej, kierunek mi podczas jazdy "dyndał" na kabelkach. Tyle że u mnie zaczepy zerwane są w reflektorze a nie w samych kierunkach. Teoretycznie jak się chce kombinować to można przykleić lub na jakiś blaszkach próbować przykręcić. Nie jest to profesjonalne rozwiązanie, jednak trwałe jeśli się wykona należycie.