Skocz do zawartości

Jak zaprogramowac swiatla e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie czy ktos orientuje sie jak dokonac takiego czegos z swiatlami ( chodzi mi o zmiane ale nie dokladnie na taka jak na filmiku)

szukalem ale niestety nie moge znalezc , za pomoca czego mozna dokonac takiej modyfikacji??

PS. dla MODERATORA

Prosze o ewentualne przeniesienie niniejszego watku do odpowiedniego dzialu. :cool2:

Edytowane przez dalisman

Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne jej wytracenie.
Opublikowano

Siemka

musisz dokupic specjalny sterownik pod zlacze diagnostyczne cena okolo 100 euro-- jest napisane w komentarzach do filmiku

Jak niezamule to ci to znajde na necie do kupienia

Pozdo z UK

ps wyglada to mega :)

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano

:shock:

Fajne fajne, a to w czasie jazdy też tak może mrugać? :)

Pzdr.

Opublikowano
pytam sie bez zadnych zlych uprzedzen :mrgreen: ,majac juz takie swiatla gdzie i kiedy bedziecie ich uzywac?
Opublikowano
  • Autor

1.na zlotach:)

2. fajnie jak auto wita cie inaczej niz kazde inne:)

3.Mozliwosc indywidualnego zaprogramowania.

Dodatkowe pytanie: czy nie dalo by sie jakos modulu alarmu przeprogramowac przy odbezpieczaniu standardowo migaja kierunki moze tam by sie dalo dokonac zmiany?

Opublikowano
  • Autor
Siemka

musisz dokupic specjalny sterownik pod zlacze diagnostyczne cena okolo 100 euro-- jest napisane w komentarzach do filmiku

Jak niezamule to ci to znajde na necie do kupienia

Pozdo z UK

ps wyglada to mega :)

wielkie dzieki i czekam na jakies info:) pozdrawiam

Opublikowano

Ja to moge przetlumaczyc :)

Jakos sie nauczylem po niemiecku bo tam mieszkalem pare ladnych miesiecy .

JAk cos to wal na priv

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
  • Autor
Z tlumaczeniem to nie problem ale osobiscie nie dam 1000zl za pelen pakiet elight:), poczekam az cena spadnie:)
Opublikowano
Witam

Mam takie pytanie czy ktos orientuje sie jak dokonac takiego czegos z swiatlami ( chodzi mi o zmiane ale nie dokladnie na taka jak na filmiku)

szukalem ale niestety nie moge znalezc , za pomoca czego mozna dokonac takiej modyfikacji??

PS. dla MODERATORA

Prosze o ewentualne przeniesienie niniejszego watku do odpowiedniego dzialu. :cool2:

zadaj sobie proste pytanie - czemu ma służyć taka przeróbka. W/g mnie to trochę wioską trąci :)

Opublikowano
  • Autor
wiesz zawsze mozna polemizowac , po co montowac ringi ?, po co dokonywac jakies zmiany? przeciez fabryczne bmw tez jezdzi :)