Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam takie pytanie czy ktos orientuje sie jak dokonac takiego czegos z swiatlami ( chodzi mi o zmiane ale nie dokladnie na taka jak na filmiku)

szukalem ale niestety nie moge znalezc , za pomoca czego mozna dokonac takiej modyfikacji??

PS. dla MODERATORA

Prosze o ewentualne przeniesienie niniejszego watku do odpowiedniego dzialu. :cool2:

Edytowane przez dalisman
Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne jej wytracenie.
Opublikowano

Siemka

musisz dokupic specjalny sterownik pod zlacze diagnostyczne cena okolo 100 euro-- jest napisane w komentarzach do filmiku

Jak niezamule to ci to znajde na necie do kupienia

Pozdo z UK

ps wyglada to mega :)

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
pytam sie bez zadnych zlych uprzedzen :mrgreen: ,majac juz takie swiatla gdzie i kiedy bedziecie ich uzywac?
Opublikowano

1.na zlotach:)

2. fajnie jak auto wita cie inaczej niz kazde inne:)

3.Mozliwosc indywidualnego zaprogramowania.

Dodatkowe pytanie: czy nie dalo by sie jakos modulu alarmu przeprogramowac przy odbezpieczaniu standardowo migaja kierunki moze tam by sie dalo dokonac zmiany?

Opublikowano
Siemka

musisz dokupic specjalny sterownik pod zlacze diagnostyczne cena okolo 100 euro-- jest napisane w komentarzach do filmiku

Jak niezamule to ci to znajde na necie do kupienia

Pozdo z UK

ps wyglada to mega :)

wielkie dzieki i czekam na jakies info:) pozdrawiam

Opublikowano

Ja to moge przetlumaczyc :)

Jakos sie nauczylem po niemiecku bo tam mieszkalem pare ladnych miesiecy .

JAk cos to wal na priv

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
Z tlumaczeniem to nie problem ale osobiscie nie dam 1000zl za pelen pakiet elight:), poczekam az cena spadnie:)
Opublikowano
Witam

Mam takie pytanie czy ktos orientuje sie jak dokonac takiego czegos z swiatlami ( chodzi mi o zmiane ale nie dokladnie na taka jak na filmiku)

szukalem ale niestety nie moge znalezc , za pomoca czego mozna dokonac takiej modyfikacji??

PS. dla MODERATORA

Prosze o ewentualne przeniesienie niniejszego watku do odpowiedniego dzialu. :cool2:

zadaj sobie proste pytanie - czemu ma służyć taka przeróbka. W/g mnie to trochę wioską trąci :)

Opublikowano
wiesz zawsze mozna polemizowac , po co montowac ringi ?, po co dokonywac jakies zmiany? przeciez fabryczne bmw tez jezdzi :)