Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam w E60 - rocznik 2009 nawigację professional na twardym dysku. Jak sprawdzić jaka wersja jest zainstalowana (chodzi o datę/wersję softu)?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wchodzisz w widok mapy, idrive w prawo dwa razy, pojawiaja sie ustawienia (split screen) i miedzy innymi navigation system version.

To dziala jesli masz CIC a chyba masz skoro rocznik 2009 i dysk twardy. Daj znac, czy sie uda.

Opublikowano

Wiesz może jaka jest najnowsza wersja na chwilę obecną?

Sprawdzę jak odbiorę z serwisu bo na razie są mega kłopoty z przywróceniem elektroniki w moim aucie po kradzieży którą opisałem wcześniej.

Już ponad 5 tygodni stoi w serwisie :-(

Opublikowano

Sprawdzę jak odbiorę z serwisu bo na razie są mega kłopoty z przywróceniem elektroniki w moim aucie po kradzieży którą opisałem wcześniej.

Jakoś się nie dziwię że mają problemy

Opublikowano

No właśnie, ale przecież autoryzowany to i mają dostęp do wszelakiej wiedzy.

Tak sobie kombinuję że pewno magicy od 5tek działający na własną rękę poza autoryzowaną stacją już pewnie gdzieś wkomponowali skradzione mi klamoty a serwis niestety ma mega problem....

Opublikowano

Serwis niestety nie może odstawić "polki" jak osoba która być może już gdzieś zamontowała twój zestaw.

Szkoda jedynie twojego czasu lecz lepiej żeby zrobili to dobrze niż auto ma ci gdzieś stanąć i nie odpali

A tak z ciekawości na ile wycenili szkodę?

Opublikowano

Też wychodzę z tego założenia.

Niech robią tak długo aby to było naprawdę dobrze i poprawnie zrobione.

Mam zastępczą trójkę, tak że nie jest źle. Teraz trzeba czekać z nadzieją że jak już zrobią to będzie jak przed kradzieżą :)

Opublikowano

Najnowsza to chyba 2010-2 albo 2010-3 nie pamiętam.

Współczuję z powodu kradzieży...