Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum i świeżym posiadaczem mojego pierwszego autka którym jest bmw. Otóż mam problem i zarazem pytanie do Was. Problem jest z drzwiami od strony pasażera wersja coupe. Mianowicie kiedy otwieram drzwi z kluczyka po jednokrotnym naciśnieciu otwierają sie moje po dwukrotnum powinny otworzyc sie pasazera i jest tak ale nie zawsze poł na poł czasami sie zamek otwiera a czasami bez reakcji musze sam otwierac je od wewnatrz poprzez pociągnięcie klamki. I tak samo jest z ryglowaniem podczas jazdy kiedy auto przekroczy 20km/h to moje zawsze sie rygluja a pasażera nie zawsze. Dodam tylko ze jak zamykam auto z kluczyka to zamykaja sie zawsze bez problemu. Co moze byc przyczyna tego? Sterownik w drzwiach do wymiany czy cóś :). Dziwna sytuacja z tym zamkiem.

Mam jeszcze jeden problem ale to juz z siedzeniem pasażera sa one elektryczne sprotowe i jest tam takie kółeczko do regulacji chyba lendzwi gora dol wypukle wklesle i jak to naciskam to mi to nie dzila dodam ze moje kierowcy chodzi bez zarzutu. Aha jak nacisne koleczko chyba do gory to mozna uslyszec dzwiek takie pykniecie jak by chcial to zadzialac a nie moze, myslicie ze moze to jakis przewod pod siedzeniem sie odłaczyl?

Prosilbym o wasza pomoc niby to nic powaznego ale troszke mnie to denerwuje zwlaszcza ze to moje pierwsze autko w zyciu i jest moim oczkiem w glowie i chcialbym zeby wszystko w niej gralo. Rozumiecie zreszta pewnie bo tez kochacie swoje BMW.

Dziekuje i pozdrawiam forumowiczow, milego dnia.

Opublikowano
Kurcze czy naprawde nikt na forum nie może mi pomóc? NIechcecie czy niewiecie?
Opublikowano
znaczy na jednym byłem to niemieli oprogromowania pod moj silnik a na drugim mieli ale tylko na silnik i tak w koło.