Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A chlopaki co to jest to kolo recznego? U mnie jest zwykly schowek, a tutaj niewiadomoco.. Wie ktos? Moze to na kasety? pozdrawiam
Opublikowano
dokładnie, to są schowki na stare kasty magnetofonowe, miałem kiedyś coś takiego w jakimś aucie, chyba w peugeocie 505. :cool2:
Opublikowano

widze ze panowie podziwiacie sprzeta powiem wam ze to auto przeszł o juz czasy swoej swietnosci

(o ile to prawda ze polozył nowy lakier ) to chwala mu za to bo wygladała juz nie ciekawie

wypowiadam sie bo znam to auto jezdzilo po moim maisteczku i bylo dobrze znane w srodowisku motorowym

gdy ogladalem auto ostatnio chyba jakos w czerwcu zeszlego roku prezentowało sie pieknie gdy sunelo powoli ulica

lecz gdy juz sstanela i popatrzylem na nia to bylo juz widac wiek i niedbalosc nowego wlasciciela

wtedy gdy z nim rozmwialem cenil ja 15tys ale pd slowa do slowa zszedl sporo z ceny

ogulnie piekne auto jesli ma ten nowy lakier duzo chromow i polerki silnik rowniez auto rzucajace sie w oczy

przebieg napewno wiekszy niz podany