Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moge kupić okacyjnie opony yokohama 235/40/17 ale nie mam pewności czy nie bedą obcierać przy skrencie i o tylne nadkola. Może ktoś pomoże. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

temat laduje w dziale "opony"

na przyszlosc radze umieszczac watki w odpowiednich dzialach

Opublikowano
ja mam 225/45/17 i wydaje mi się że w fabryczne nadkole nic więcej nie wejdzie, ale nie chce Cię wprowadzać w błąd najlepiej jakby wypowiedział się ktoś kto próbował wsadzić takie jak te Twoje do auta. pozdrawiam.

...::: Banditen Motoren Werke :::...

Dlaczego BMW?? Bo przedni napęd jest dla małych dziewczynek ;P

Opublikowano

nie rozumiem.... ja mam -25mm i na lato tył w rozmiarze 255/35/r18, a przód 225/40/r18 i mieściło się....

czyżby mpakiet II się różnił czymś ?

Opublikowano
na mojej tabliczce na slupku drzwi od kierowcy mam info ze moge zalozyc opony 245/40 r17,wiec nie widze powodu dla ktorego rozmiar o ktory pytasz nie pasowalby do 330d
Opublikowano
Witam. Moge kupić okacyjnie opony yokohama 235/40/17 ale nie mam pewności czy nie bedą obcierać przy skrencie i o tylne nadkola. Może ktoś pomoże. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Zalezy jakie felgi, o jakiej szerokosci i o jakim ET masz teraz zalozone. Jezeli sa to felgi od E46, bez dystansow to nie bedzie problemu. Problemem bedzie wysokosc opony, ktora jest nieprawidlowa, 235/40R17 to za nisko, optymalny rozmiar do E46 to 225/45R17 lub 255/40R17, jako zamiennik mozna zastosowac 245/40R17 lub 235/45R17.