Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie a mianowicie jesli czerwona lampka poduchy czasem gasnie czasem sie zaswieca a blad zdiagnozowany na kompie to uszkodzenie maty i jesli podepne taki emulator na rozpietym aku to wywali blad tz lampka bedzie swiecic sie juz caly czas i bede musial wykasowac blad na kompie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jesli na rozpietym aku to nie wywali Ci błedu

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Jesli na rozpietym aku to nie wywali Ci błedu

Nawet jesli zgasilem samochod akurat przy wywalonym bledzie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tego nie wiem ale jesli masz wszystko ok a odepniesz poduche przy podłaczonym aku wtedy trzeba jechac na kompa. Jesli robisz to na odłaczonym to wszystko jest ok i nie trzeba podpinac auta pod komputer. W Twoim przypadku nie wiem jak to bedzie bo piszesz ze raz swieci a raz nie

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Opublikowano
No wlasnie bo sam juz zglupialem do tej pory myslalem ze blad poduchy jak sie juz pojawi to swieci sie az sie go nie wykasuje na kompie mimo tego cze wczesniej jest "zreperowany" a u mnie jak widac mata raz laczy raz nie przez co wprowadza mnie w konsternacje bo raz blad(czerwona lampka poduchy) sie swieci a czasem gasnie.Wiec juz sam nie weim ztad moje pytanie.Na domiar tego w opisie sprzedawcy emulatora jest info ze trezba blad wykasowac za pomoca kompa-ale takie info jest tylko u jednego sprzedawcy poza tym ta moja syt. opisana wyzej swiadczylaby o czym innym.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oczywiscie. Sprzedawca wychodzi z założenia ze mata jest zepsuta wiec w takim przypadku zapala sie kontrolka poduchy i w takim przypadki gdy załozysz nowa musisz wykasować błąd bo do uszkodzenia doszło na podłaczonym aku to samo jak byc odpiął poduszke kierownicy na podłaczonym aku i podpiął ja spowrotem bład zostanie i trzeba go wykasowac podpinając sie pod kompa. Jesli zrobisz to samo z poduszka na odpiętym aku nie bedzie błedy. Co do tej maty to dziwna sprawa bo powinno byc tak jak piszesz jesli sie zapali to juz nie powinna gasnąc. No ale spróbuj zrobic tak ze odepniesz aku jak ta kontrolka Ci zgasnie i wtedy zabierz sie za mate, oczywiscie gdy jestes pewien na 100% ze to jej wina

Sprzedam