Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis o dziwo nowa niespodzianka.

Odpalam autko i nie trzyma mi obrotow na beznynie chodzi kolo 500 i to nie na wszystkich garkach chodzi na oko na 4 i przerywa, lecz nie gasnie.. przelaczam na gazidlo i chodzi fest.. co jest grane? Niemam juz pomyslu. czy moze to byc krokowiec? Mowie zimnym i srednio nagrzanym silniku. HELP Me:d

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
moga być wtryski jak wariował tylko na gazie mogły sie spiec.tez krok moze byc odłącz i sprawdz czy tak samo cyka.Sprawdz pierwsze co szczelnosc układu dolotowego.
Opublikowano
Opinam przeplywke i trzyma obroty swietnie ale sie nei wkreca logiczne.. wiec pewnie przeplwyka mi zmarla, a na gazie nei chodzila bo filterek sie zapchal=]
Opublikowano
koleś.Ty już pisałeś kiedyś podobny post o przepływce.napisałem Tobie wtedy,że trzeba pojechać na kompa aby sprawdzić i co-byłeś? .raczej chyba nie.pojedź do elektronika podłączyć auto u mnie to jest kwestia 50zł i wszystko wyjdzie od razu.a tak to szukasz po omacku.a przewody,kopułkę,świecę,palec masz w dobrej kondycji.bo to też ma znaczenie.nawet szczelność wydechu ma znaczenie
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK