Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mojej przedliftowej E39 posiadam przednie lampy po FL i tylnie diody wobec czego BC pokazuje notorycznie kumunikaty:

-CHECK TAIL LIGHTS

-CHECK HIGHBEAM LIGHTS

-RUCK LIGHTS

-NUMPLATE LIGHTS

Dodatkowo kierunki wchodzą w tryb awaryjny. Generalnie wiadomo o co chodzi,gdyby było jak fabryka wypuściła, komend by nie było, ale jest jak jest i chce sie tego pozbyć. Ktoś przerabiał ten temat. INPE dopiero poznaje i jeszcze wiedze mam słabą, NCSem nie chce czegoś spartolić, dlatego potrzebuje wskazówek.Jest to rzecz która mnie najbardziej denerwuje, dlatego dysponując interfejsem chciałbym wyłaczyć komunikaty.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

można je wyłączyć ale w NCSie .... mnie drażnił błąd spalonych żarówek od rejestracji i po prostu wyłączyłem sprawdzanie ich...

ta funkcja w NCS nazywa się FEHLER_KENNZ_LICHT , ogólnie dotyczące sprawdzanie świateł zaczynają się OD FEHLER ... ustawiasz na nicht_aktiv i po problemie.....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• 1 miesiąc temu...