Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakładam temat dla użytkowników nawigacji BMW MK1.

Jeżeli ktoś coś ma lub pracuje nad spolszczeniem softu i chce przetestować to pisać i dodawać linki z softami i najnowszymi mapami.

Pomocy potrzebuje każdy a zarazem każdy powinien jej udzielać.
Opublikowano
Witam prubowałem przetestować soft mk 1 http://chomikuj.pl/Andrzejw1 i mam problem bo nie chce sie wczytać, wyglada to tak ze wkladam płyte, robi sie biały obraz potem bitte warten, czarny obraz i pisze cos tam po niemiecku,wciskam ok i wypluwa płyte. Wcześniej jak kupiłem bawarke i jak wsadziłem płyte z mapami to pisało zebym wsadził płytke z softem, ściągłem v31 wrzuciłem no i sie wgrywał bo pokazał sie znaczek BMw i ładowało softa, wszystko ok wypluło płyte i navi ożyła :D ,teraz mam problem z wgraniem innego softa na starszy zeby móc wgrać spolszczenie,Prubowałem z v24,v17,v18 i każdy zachowuje sie tak samo,bialy obraz , bite warten,czarny i płytka wychodzi i nic sie nie zmienia, soft sie nie downgraduje, w czym jest problem bo już nie wiem, czymoże być tak że starszy nie chcę sie załadować? Może by ktoś z v32 spróbował zrobić spolszczenie i wtedy? :? V32 jest na moim chomiku.
Opublikowano
na moim chomiku mozesz zassać sofcik.Hasło jak coś na priva.
Opublikowano
Można rozwijać temat czy to działa czy nie. Jakie błedy itd.
Opublikowano
Siemannoo. Wlasnie sprubowalem zainstalowac ten polski sofcik.No i na wyswietlaczu jest napisane ze to jest wersja 71 i niechce sie (downgradeowac) trzeba chyba szukac polskiej wersjii ale juz tej nowszej.Bo to co mam to 72. :mad2:
Opublikowano
Probuj wrzucic ine stare softy potem polski może śmignie któryś.
Opublikowano
No i widze ze jak zwykle temat z mk1 szybko pada.
Opublikowano
czy ktoś jeszcze ma jakies informacje czy wgrał tego softa polskiego ?
Opublikowano
Niech ktoś coś napisze o tym mk1 co mozna z tym zrobić, jak downgradować czyli wgrać starszy soft , jakieś modyfikacje i takie tam. Może ktoś miał z tym styczność i coś więcej wie. Wspólnie może sie to rozgryzie.Może da sie w jakiś sposób uwalić softa i wtedy może dało by sie wgrać to spolszczenie.
Opublikowano
To powiem ci ze kawał z nih hu... Jak zrobimy mk1 gotowca to chyba nie za darmo bo w hu... jest sępów polskich co nic nie piszą tylko czekają na coś do wyłapania za damski hu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witki.

Nie wiem jak dalej,skończyły mi się pomysły i przyznam też że ochota :) Nie mam też ostatnio zbyt wiele wolnego czasu,a ten który mam staram się poświęcić rodzinie.

Wrzuciłem sam plik spolszczający mk1 z GB na PL, normalnie znajduje się on w katalogu LANGUAGES/200.

Może ktoś będzie miał tyle chęci i jakieś pomysły,sam popróbuje pogrzebać w tym sofcie i jakoś uda mu się to wgrać.

I jeśli mu się uda to mam nadzieję że się podzieli z innymi.

Pozdro

http://chomikuj.pl/Mr.Lova/BMW/MK1

http://images.chomikuj.pl/button/Mr.Lova.gif

Na Chomiku mapy 2014,soft spolszczający MK2/3/4 mono-kolor,MK3 z polskimi znakami.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam czy jest jakiś postęp z tym biednym MK1?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
Witam chciałem odświerzyć temat. Ostatnio jak są upały to zanika mi głos nawigacji,radio się przycisza ale nie słychać jak chłopek gada , nieraz coś zatrzeszczy.A jak jest chłodniej to działa. Podobnie mam z telefonem w aucie,jak zimno to się włancza i łączy z monitorem samochodu a jak jest nagrzany w słońcu to sie nie łączy tylko sam telefon się włancza,nieraz potrafi sie wlanczać i wyłanczać non stop.Od czego to zależy bo już mnie to irytuje :evil: bardzo.Pozdrawiam. Edytowane przez andrzejw1
Opublikowano
A no i czy coś się ruszyło z tym mk1.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Czy slyszal ktos albo widzial dzialajacy soft z mk1 bo iekszosc co czytalem na ten temat ze nie ma szans zeby zadzialalo
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Najnowsza dawalem u siebie i sie wgrala. mam mk1 z tym ze ta nowsza i tak wgra najnowsza do mk1.
Opublikowano

Na twoim chomiku widze tylko dwa pliki dla MK1 a sa to

mk1kolor pl.rar

mk1PL.rar

W opisie masz napisane ze " Sofcik przerobiony za pomocą kolegi Mr.Lova ja go jeszcze nie testowałem bo nie mogę go wgrać,czytnik nie przyjmuje bo mam najnowszy soft v31 wgrany."

Wiec jaka to wersja ktora jest w twoim chomiku ? Jutro bede testowal ta twoja wersje i zobaczymy co sie stanie, pozniej ewentualnie wrzuce v31 i zobaczymy :) Dzieki za odzew :D :cool2:

Opublikowano
no na v 20 cyz jakostak topl jest.