Skocz do zawartości

Komputer do 320D .tempreatura/spalanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

helo, mam e46 320d z 99r podstawowa wersja - na wyświetlaczu tylko godzina i kilometry. Co potrzebuję kupić aby mieć możliwość zobaczenia SPALANIA i ewentualnie temperatury zewn. ?

Jakie są koszta i czy samemu można by to zrobić?

Opublikowano
czesc kolego ja mialem w swojej bmw tak samo (318d 2002r) pokazywalo mi tylko godzine moj mechanik zaproponowal mi wlasnie bym zalozyl kompa proba sie powiodla umnie wystarczylo wymienic tylko manetke od kierunków na manetke z przelocznikiem do kompa koszt (uzywanej)50zL kostka byla juz doprowadzona w okolice kierownicy wiec tylko wystarczylo wpiac do kostki mam nadzieje ze masz tak samo powodzenia i pozdrawiam koszt 50 zl manetka + 50zl mechanik za zalorzenie
Opublikowano
czesc kolego ja mialem w swojej bmw tak samo (318d 2002r) pokazywalo mi tylko godzine moj mechanik zaproponowal mi wlasnie bym zalozyl kompa proba sie powiodla umnie wystarczylo wymienic tylko manetke od kierunków na manetke z przelocznikiem do kompa koszt (uzywanej)50zL kostka byla juz doprowadzona w okolice kierownicy wiec tylko wystarczylo wpiac do kostki mam nadzieje ze masz tak samo powodzenia i pozdrawiam koszt 50 zl manetka + 50zl mechanik za zalorzenie

bez kodowania się nie obejdzie!!!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/