Skocz do zawartości

Kupilem e36 co dalej ... przeglad ,plyny itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Wlasnie zakupilem E36 z 95 roku .

Chcialem go oddac na poczatek do mechanika zeby zrobic przeglad i w miare podreperowac co popsute . Niestety nie mam uprawnien do wejscia w dzial polecane warsztaty .Moze Mi ktos polecic cos z okolic krakowa albo wieliczki .

Nie wiem od czego zaczac bo mialem do tej pory tylko motocykl , ale podejrzewam ze trzeba by zmienic filtr powietrza , oleju , olej , nie jestem pewny czy lepiej zawczasu zerknac do rozrzadu bo w motorach to co sezon musialem to robic .

Do tego jakas tulejke gumowa mam do zmiany w tylnym zawieszeniu ktora dolozyl Mi poprzedni wlasciciel .(stuka w prawym tylnym kole)

To Moje 1 auto wyglada na dosc zadbane mam gwintowane zawieszenie , silnik zmieniony na 1,8 , i ogolnie dosc fajnie wyglada ;)

Bylbym wdzieczny za jakies podpowiedzi sensowne , nie mam za duzo pieniedzy ale chce o auto zadbac zeby dobrze sluzylo .

Pozdrawiam .

Opublikowano
Dzial z warsztatami znajdziesz troche nizej tam mozesz wejsc bez zadnych uprawnien, standardowo w autko wymien olej filtr paliwa powietrza, a co dalej to powie Ci mechanik jak cos znajdzie.
http://img684.imageshack.us/img684/4426/c23a511dcaf4207f.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.