Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

zastanawiam się nad zakupem BMW jak w temacie rocznik od 2001 preferowany 2002 - 2003:)

i tu pojawia się pytanie do WAS, ile wypadało by wydać na dobry samochód w który nie będę musiał wkładać kasy co chwila?

Z opcji koniecznych to skóra, pełna NAVI (tu się zastanawiam może być i bez) ogólnie jak najbardziej full.

dzięki za odpowiedzi

Opublikowano
temat wiele razy maglowany użyj opcji szukaj a tak po za tym autko trza sprawdzić dobrze a najlepiej z pewnych rąk autko kupić
Opublikowano

W listopadzie 2008 za swoją 525d (manual) z kwietnia 2003 roku, bez dużej navi ale w kompletnym M-Pakiecie musiałem dac 37 tys - pierwsza cena była wystawiona 40 tys (z opłatami, akcyzami wyszło mnie 43 tys). Jeśli szukasz 530d z navi, skórami itp to nastaw się także na łączną cenę około 40-42 tys po wszystkich opłatach, akcyzach itp. Oczywiście cena nie jest zbyt mała ale pytałeś o auto w DOBRYM stanie i takim a nie innym wyposażeniu.

Pzdr.

Opublikowano

ja na wiosnę chcę sprzedać 530d 2002 z listopada produkcja, wersja indywidual, M-zawias.

Skóra, duza navi, ogolnie full wypas, któremu brakuje el. foteli (ale jest pompowanie lędźwi).

Tylko, ze to touring...

Autko nigdy mnie na drodze nie zawiodlo, przy silniku nic nie grzebane, jezdzi na Edge 0W30, roboty to głownie odrestaurowywanie zawiasu. Na wszystko mam f-ry, itp.

Opublikowano
Manolito, a po ile było ojro jak kupowałeś swoje auto?

Z tego co pamiętam to wtedy Ojro oscylowało w okolicy 3,80pln gdzie miesiąc wcześniej było to 3,50pln i mnie krew zalewała, że muszę już ekstra dac około 3 tys więcej za auto (a obrałem sobie kwotę około 10 tys ojro do wydania - bez opłat i akcyzy) :duh:

Pzdr.

Opublikowano
Manolito, a po ile było ojro jak kupowałeś swoje auto?

Z tego co pamiętam to wtedy Ojro oscylowało w okolicy 3,80pln gdzie miesiąc wcześniej było to 3,50pln i mnie krew zalewała, że muszę już ekstra dac około 3 tys więcej za auto (a obrałem sobie kwotę około 10 tys ojro do wydania - bez opłat i akcyzy) :duh:

Pzdr.

Ja kupowałem w styczniu 2008 i ojro było po 3,35, tylko auto o parę miechów starsze ale z navi prof. Po zarejestrowaniu wyszło niecałe 35 000, a ubezpieczalnia wyceniła do casco na 50 000 :D. Po 2 latach użytkowania mam taką wartość eurotax jaką zapłaciłem. Rynkowa pewnie niższa, ale to nie ma znaczenia.

Opublikowano

Moja beta w chwili obecnej do AC jest wyceniana przez ubezpieczalnię na 38 tys. pln bodajże. :wink:

Pzdr.