Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena raczej wysoka - 350$ - zwroci sie chyba szybko.

Dla przykladu podam jak to wyglada w moim przypadku.

Kilka tygodni temu przekroczylem szybkosc o 25mph (zamiast 55 jechalem 80). Dostalem mandat w wysokosci 211$ do tego groza mi 4 punkty. Aby sie wymigac z 4 punktow potrzebuje zatrudnic obronce i isc z nim do sadu w ktorym to wybroni mnie z tych punktow.

Podliczajac wszystko razem (200$ obronca, 211 mandat, 200-250$ koszta sadowe) za wydane pieniadze w bloto moglbym miec Valentine one ktory to na pewno ostrzegl by mnei w pore o czajacym sie na autostradzie policjancie. Nie posiadanie punktow jest bardzo wazne gdyz wplywa to na cene ubezpieczenia samochodu ktore nawet bez punktow jest olbrzymie.

Opublikowano

Witam kupiłem ten oto antyradar na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61267549

i powiem tak w miescie wzbudza dużo fałszywych alarmów jeśli nie jest przelaczony na tryb miejski -jest wtedy za czuły i wykrywa wszystkie stacje benzynowe ,po przełaczeniu w tryb miejski jest lepiej ale tez zdazaja mu sie fałszywe alarmy, na trasie sprawdza sie znakomicie ostatnio jadac do Wrocławia zapikał mi 800 -1000 metrów przed policjantami z suszarką wiec spokojnie zdażyłem wychamowac ,na trasie odzywa się żadko wiec jak zaczyna pikac to znaczy ze nie bez powodu wiec napewno gdzieś zaraz stoi policja.

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano

A więc są dwie możliwości zamontowania,obie są w zestawie z antyradarem.Jedna to rzep przyklejany do dowolnego miejsca na desce rozdzielczej,czyli po środku lub po lewej stronie kierowcy.(Dzięki temu ze jest to rzep bardzo szybko po usłyszeniu alarmu można go ściągnąć aby nie był widoczny dla stojącej policji gdy będziesz obok nich przejeżdżał, dodatkowo można w tym samym momencie wyciągnąć wtyczkę z gniazdka zapalniczki )

Drugi sposób również dostępny w zestawie to przyssawka na szybę z blaszką która wsuwa się w odpowiednie miejsce w antyradarze ( z tym ze to rozwiązanie jest bardziej widoczne z zewnątrz - porostu bardziej rzuca się w oczy bo jest przyklejone na szybie ). Acha dodatkowo antyradar ma funkcje ukrywania przed namierzeniem przez Policje, bo policja ma urzadzenia wykrywające użycie antyradaru z tym ze antyradar ma funkcje ukrywania się przed wykryciem przez Policje. :P :lol:

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano

proponuje zamontować antyradar miedzy podsufitówką a dachem w aucie tuż przy lampce i z tamtąd też wziąsć prąd z wyłącznikiem na jednym z kabli zasilających.

sprawdzone antyradar w moim poprzdnim aucie sprawował się wysmienicie, niestety przy sprzedaży zapomniałem go wyjąć :mad2: