Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
otoz mam taki objaw zazwyczaj jak jest zimny,przy obrotach kirownica piszczy,ale nie "gdzies glebiej" tylko od razu tu przy nabie odnosze wrazenie jakby nie byla nasmarowana albo cos,no nie wiem,kierownica prawdopodobnie byla zmieniana na inna na 80% ale glowy nie dam,nie dzieje sie tak za kazdym razem,raz piszczy raz nie,i tylko ucho drazni,kierownica jest z aibagiem trójramienna,jakie auto,jest pod avkiem,co to moze byc?

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

Opublikowano
Mi po prostu plastiki przy kierownicy ocierały i taki bardzo denerwujący dźwięk powstawał. Był kiedyś temat i pisało który także element piszczy przy kierownicy jednak nie mogę sobie przypomnieć, może w szukajce da się coś wynaleźć.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
otoz mam taki objaw zazwyczaj jak jest zimny,przy obrotach kirownica piszczy,ale nie "gdzies glebiej" tylko od razu tu przy nabie odnosze wrazenie jakby nie byla nasmarowana albo cos,no nie wiem,kierownica prawdopodobnie byla zmieniana na inna na 80% ale glowy nie dam,nie dzieje sie tak za kazdym razem,raz piszczy raz nie,i tylko ucho drazni,kierownica jest z aibagiem trójramienna,jakie auto,jest pod avkiem,co to moze byc?

100% kolego tasma tez tak miałem