Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, kupilem nie dawno Ringi na allegro, i zastanawiam się dopiero teraz nad tym czy jest problem zainstalować w lampe czy nie ? czy poprostu darować sobie.
Opublikowano

Wszystko zależy co i jak i jak pasuje itd, ja mam ringi od ok. 2 lat, są trochę za słabe ale nie żałuje że je zainstalowałem, obecnie mam w zamiarze wstawić do nich mocniejsze diody, żeby były lepiej widoczne.

Jeśli kupiłeś je na allegro to powinieneś dostać jakąś instrukcje montażu, jeśli jednak jej nie posiadasz to montaż ich i tak jest raczej bardzo prosty

Opublikowano
w e38 lampy nie sa klejone tylko skladane. uszczelka jak sie zassie to troche trzyma. poza tym klosze sa z grubego szkla a nie z plastiku. nic tu nie peknie dopoki nie upuscisz na beton. osobiscie nie polecam ringow do e38, przerabialem temat, trudno troche przykleic ringi w srodku ale jak rozkrecisz lampy - beda ci sie potem parowac, od razu widac ze cos krecone bylo jak w aucie po wypadku.