Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mogę nigdzie na forum znaleźć informacji na temat jaki tym złącza posiada ten model (obd2 czy okrągłe bmw) i gdzie jest podłączenie, szukałem koło silnika nie mogłem znaleźć, patrzałem również obok klamki do otwierania przedniej klapy ale też nic nie mogę nic znaleźć.

Chciał bym zakupić taki kabelek:

http://allegro.pl/item928377369_interfejs_tester_bmw_inpa_dis_usb_kurier_24h_gw.html

ale nie wiem właśnie jaki rodzaj złącza jest i gdzie to podłączyć.

Do tego orientuje się czy jest jakieś program do diagnostyki na komputery Apple z Mac Os X ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

U mnie jest złącze obd, znajduję się pod kierownicą z lewej i nad wajcha do otwierania przedniej klapy.

Mam taki interfejs jak z linku, tani i funkcjonalny, działa bez problemów z INPA, NCS-EXPERT, TOOL32, CARSOFT

Opublikowano

Temat w zlym dziale.

Zlącze masz pod maska okragle. Strona pasazera obok podgrzewacza wody. Interfejs polecam kupic od nerwusa dziala na nim rowniez DIS a to już program potęga w porównaniu do INPY.