Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zamontowalem wlasnie zarówki philipsa bluevision i troche mnie rozczarowały gdyz mialy swiecic na bialo a swiecą jednak na zółto jednak troche jasniej niz zwykle, czy u was tez były takie efekty? i jeszcze jedno pytanie jak wyjąc postojówki? przekrecic tym tlugim plastikiem czy jak?
Opublikowano
lekko przekręcić i wyjdzie ,nie wiem jak u innych ale u mnie wyjąć było łatwo ale włożyć to już miałem troche zabawy , dwa razy mi żaróweczka wypadła i musiałem wyciągać z lampy :P
http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
Witam zamontowalem wlasnie zarówki philipsa bluevision i troche mnie rozczarowały gdyz mialy swiecic na bialo a swiecą jednak na zółto jednak troche jasniej niz zwykle, czy u was tez były takie efekty? i jeszcze jedno pytanie jak wyjąc postojówki? przekrecic tym tlugim plastikiem czy jak?

Włóż do końca, u mnie świeciły na biało.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Mnie zawiodły bluevision trwałością ale świeciły na biało, natomiast H1 Osram świecą naprawdę przyzwoicie, tyle że na żółto i od poprzedniej zimy dają radę, a do tego kosztują kilkanaście pln/szt.
Opublikowano
U mnie zwykłe wymieniałem raz na pół roku. Bluevision zamontowałem na w marcu 2008 i do momentu sprzedaży Buni w listopadzie 2009 świeciły.
Bandite Motor Wagen