Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam prubowałem sie dowiedzieć w innym poscie jaki aku pasuje do E34 525i 89 r chodzio to ,że mam w golfie 2 50 ah badź 55 pół roczny a ten w bmw wygląda na większy czy na takim 50 ah będzie dobże fungować? :)

Pozdrawiam

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

też mi sie tak wydaje ale po cholere w ksiązce po nieiecku do 525 piszą 50 AH?:) zobaczymy jak stary pciągnie chociaż już klemy pęcznieją ... wrrrr tak to jest na poczatku to grube tysiące idą aby autko doprowadzić...

Pozdrawiam

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano
A ja miałem ostatnio śmieszną historie z akumulatorem w E36 325 kolegi.Coś mu waliło z tyłu,więc po przeryciu całego bagażnika doszliśmy że musi być to akumulator.Okazało się ze nie ma tego dużego aku BMW tylko jest mniejszy Varta i nie pasuje w oryginalne mocowania więc stuka bo się przesuwa.Kupiliśmy więc materiały żeby na szybko zrobić stelaż pod niego.Ale też odwiedziliśmy Żabke i wyszliśmy z niej z kratą piwa,bo przecież POLSKI MAJSTER o suchym pysku robić nie będzie :wink: No i po opróżnieniu kraty piwa nic nie zmontowaliśmy,tylko wepchneliśmy z jednej strony akumulatora pluszową różową pantere wysokości 50cm,a z drugiej jakiegoś misia siostry kumpla :mrgreen: I tak wyglądała nasza semi-pro instalacja akumulatora w BMW :mrgreen:
Opublikowano
A ja miałem ostatnio śmieszną historie z akumulatorem w E36 325 kolegi.Coś mu waliło z tyłu,więc po przeryciu całego bagażnika doszliśmy że musi być to akumulator.Okazało się ze nie ma tego dużego aku BMW tylko jest mniejszy Varta i nie pasuje w oryginalne mocowania więc stuka bo się przesuwa.Kupiliśmy więc materiały żeby na szybko zrobić stelaż pod niego.Ale też odwiedziliśmy Żabke i wyszliśmy z niej z kratą piwa,bo przecież POLSKI MAJSTER o suchym pysku robić nie będzie :wink: No i po opróżnieniu kraty piwa nic nie zmontowaliśmy,tylko wepchneliśmy z jednej strony akumulatora pluszową różową pantere wysokości 50cm,a z drugiej jakiegoś misia siostry kumpla :mrgreen: I tak wyglądała nasza semi-pro instalacja akumulatora w BMW :mrgreen:

ROTFL :-)))))))))))

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

hahahahahaaaa :clap:

gdyby ten montaz zobaczyli inzynierowie bmw to pewnie od dzis wszystkie bmw mialy tak mocowane akumulatory :twisted2: " jednej strony akumulatora pluszową różową pantere wysokości 50cm,a z drugiej jakiegoś misia siostry kumpla "

tylko pewnie musielibyscie zdradzic im wszystkie tajniki tej kosmicznej technologi i opatentowac to rozwiazanie zeby mercedes go nie skopiował :cool2: