Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam drobny problem z mocowaniem wkladki zamka w e30 drzwi kierowcy

rozsypał mi sie mechanizm trzymający koncowke wkladki zamka (przekladnia zamykania otwierania przy przekrecaniu kluczyka) - wyjalem cala wkladke razem z kluczykiem... :mad2:

czy istnieje mozliwosc dokupienia samego mocowania wkladki czy trzeba wymieniac wszystkie bebechy wewnatrz klamki etc. ?

oraz jak do tego dojsc bo po zdjeciu tapicerki zwariowalem :) jakie jest tam "dobre" dojscie... :duh:

licze ze juz ktos rozwiazal podobny problem... :cry2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam problem ze zamkiem w drzwiach, widzę że coś grzebałeś. Napisz mi proszę jak zdjąć tą tapicerkę z drzwi bo nie mogę sobie poradzić. Pozdrawiam
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

u dołu drzwi jest troszke większa dziura ja zawsze pakuje rękę tamtędy wkładka zabezpieczana jest tylko zawleczką

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AG71&mospid=47294&btnr=41_0558&hg=41&fg=40

element 17 z obrazka

jak go brakuje kupisz w serwisie za pare złotych

w przypadku jak bedzie brakowało jakiegoś elementu wkładki ten sam obrazek pozycja 20

2 lata temu kosztowało ok 70zł

rok temu 75zł na obrazku wygląda na niekompletne ale w rzeczywistości jest to kompletna wkładka do samodzielnego poskładania !!!pod swój klucz