Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jakiś czas temu przestały mi działać szyby i lampka. Na początku raz działały raz nie.Co może być przyczyną tej awarii.Szyby elektryczne mam tylko z przodu.Jest to bmw 320i rok91. Pomocy :(
Opublikowano
co do lampki sprawdź żaróweczkę, co do szyb do sprawdzenia przekaźnik ewentualnie styki od silniczków, włącznik szyb
Opublikowano
Ale lampka jak ją włączę to świeci tylko nie reaguje na otwarcie drzwi.Sprawdzałem ten włącznik przy zamku i nie dochodzi tam prąd dodam że lampka bagażnika normalnie działa.A co do szyb to nie świecą nawet przyciski.Gdzie znajduje się przekaźnik od szyb.Ale szyby i lampka przestały działać razem na początku raz działały a raz nie jak działała lampka to i szyby a jak nie działała lampka to szyby też. Dodam że wcześniej po otwarciu drzwi jak się zapalała lampka to zaświecał się włącznik szyb a teraz nic. :(