Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem ze skrzynia automatyczna w moim bmw... a wiec gdy włączam drive auo nie reaguje... na wstecznym nie ma problemu auto jedzie, wymienilem 100% sprawna skrzynie i auto nadal nie jedzie na drive ani na zadnym innym biegu do przodu :cry: pomocy!!!
Opublikowano
kupilem ta bmw no i na zadnym biegu do przodu nie jechala... kolega ktory, robi bmw powiedzial mi ze skrzynia sie zepsula i zalatwil mi taka sama druga skrzynie, wymienilem i jest to samo tez nie jedzie do przodu
Opublikowano
cala skrzynie z grucha, ale komp mam stary... ale gdyby to byla grucha to jechalby na wstecznym??? :cry:
Opublikowano
pewnosc mam na 99,9% ze skrzynia jest dobra tylko nie wiem co z komputerem, jak komputer dziala na skrzynie... za co jest odpowiedzialny?? i dlaczego jedzie na wstecznym a do przodu ni h*ja..?
Opublikowano
nie robilem reseta... nie wiem w sumie jak sie do tego zabrac, nie mialem automata jeszcze, a co do tej bomby... moge wyeliminowac ta opcje??
Opublikowano

Zrób resata .

Sciagnij obie klemy z akumulatora .

Połacz obie klemy przewodem

zostaw tak połaczone klemy na 15 minut.

Tak masz zrobionego reseta

Opublikowano
Zrób resata .

Sciagnij obie klemy z akumulatora .

Połacz obie klemy przewodem

zostaw tak połaczone klemy na 15 minut.

Tak masz zrobionego reseta

do tego wszystkiego nalezy jeszcze przekrecici klucz w stacyjce na zapłon bo bez tego to nic nie skasujesz