Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem z 525tds polega na tym , że wentylator od chłodzenia silnika(visco) opadł troche na dół i ociera o tunel na dodatek wydaje dziwne dzwięki jak by coś się zacierało , temperatura silnika ok! gdy złapie za wentylator na zgaszonym silniku :wink: to moge nim ruszać do góry i na dół tak jakby cała pompa wody była luzna ,na pompie przejechałem ok 6tyś km czy znów do wymiany?
Opublikowano
W tym problem że pompe kupował mechanik i montował a jaką to nie wiem za całość skasował mnie 350zł , miałem lenia i nie chciało mi się samemu wymieniać bo bałem się że będzie problem z odpowietrzeniem układu :oops: teraz chciałbym zrobić to sam ale znowu pogoda nie dopisuje ,a ja nie mam garażu czekać do wiosny :mad2: kupie sam pompe , a robote dam warsztatowi tylko czy może ktoś podać jakiej firmy jest w miare dobra i żywotna i w cenie nie za dużej. dzięki!
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Na Twoim miejscu oddałbym auto na reklamację. Zdażają się buble nawet renomowanych produktów.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Byłem dzis w warsztacie w którym montowali mi felerną pompe zgłosić reklamacje i oczywiście pompa zostanie zdemontowana , spisany protokół zawieziona w miejsce gdzie była zakupiona i trzeba czekać jaka bedzie decyzja , a czy zgodzą się z protokołem to już inna sprawa. zawsze można sie odwołać od ich decyzji , ale czy warto?! dzięki za pomoc :wink: