Skocz do zawartości

WŁĄCZAJĄCE SIE KONTROLKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przy odpaleniu podczas kręcenia rozrusznika zapalają mi sie lampki DSC,ABL i ABS po uruchomieniu silnika gasną.Przy tescie zegarów lampka ABL pali mi sie tylko na zółto a z tego co wiem powinna zmieniać kolor z zółtego na czerwony.Przy próbie wyłączenia DSC i całkowitego ABL jak przytrzymam dłużej przycisk kontrolki mi całkowicie gasną a wczesniej ABL zapalała m sie na czerwono.Czy ktoś wie o co chodzi?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jesli podczas rozruchu samochodu zapalaja sie te kontrolki tzn ze masz słaby aku, podładuj i problem zniknie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
  • Autor
OK ale test ABL też zależy od aku?że nie zmienia mi koloru na czerwony tylko świeci na żółto
Opublikowano
Jesli podczas rozruchu samochodu zapalaja sie te kontrolki tzn ze masz słaby aku, podładuj i problem zniknie

Dokładnie, jeszcze kilka razy odpalisz a później nie. Przerabiałem to ostatnio :(

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
OK ale test ABL też zależy od aku?że nie zmienia mi koloru na czerwony tylko świeci na żółto

NIe wiem co to jest to ABL. Podładuj akus i sprawdz czy kontrolka ABL czy co to jest bedzie sie zapalała dalej. Jesli tak to bedziemy myslec dalej

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii