Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam taki problem po dluzszym postoju (np nocnym) blokuje mi sie tylne prawe kolo, niezaleznie czy zaciagne reczny czy nie. zawsze rano jedno kolo jest przyblokowane dopiero po probie ruszenia (do przodu jest latwiej odblokowac) hamulec puszcza. Nie wiem czy to wina szczek hamulca recznego czy moze klockow hamulca zasadniczego, moze ktos juz mial taka przypadlosc i w jakis sposob sobie z nia poradzil, narazie nie rozbieralem tego kola ale bede musial pewnie tam zajrzec

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
spróbuj na początek popuścić linkę ręcznego, tego prawego koła i sprawdź czy problem będzie występował dalej

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
sprawa wyglada tak ze dzieje sie to niezaleznie czy mam zaciagniety na noc reczny czy nie, nie bylo tego wczesniej a ja jak narazie nic przy hamulcu nie dlubalem