Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wymiany dolne i gorne przednie wahacze, znalazlem na allegro wahacze firmy DACHSTEIN. Wszystko by bylo ok, gdyby nie ich zaskakujaco niska cena - ok 75zł sztuka???

Troche sie ich obawiam, bo nie chce znowu wymieniac po 2-3 miesiacach jazdy...

Ma ktos moze je u siebie???

Opublikowano
Lemforder lub Febi, ostatecznie MOOG. Wszystko inne kupujesz na własne ryzyko... Tak jak mój znajomy policjant z drogówki który wymieniał dzisiaj wahacz na ulicy, bo mu sworzeń wypadł z taniego wahacza w passacie B5 :duh:
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Ja mam taki wahacz górny i mogę powiedzieć,że sworzeń jest mocny bo dopiero ma minimalne luzy po około 1,5 roku a na lubelszczyźnie drogi są okropne! Gorzej jest z tuleją -wg.mnie jest ona zbyt miękka i szybko się wybija. Właśnie miesiąc temu wymieniłem ją na MAXGEAR -podobno mocna. Myślę,że drugi raz bym tego wahacza nie kupił.
Opublikowano
Jeśli chcesz kupić tanio, a całkiem przyzwoity, to kup Teknorota: wychodzi z tej samej tureckiej fabryki, co Lemforder :lol:
  • 1 rok później...
Opublikowano
Mam do wymiany dolne i gorne przednie wahacze, znalazlem na allegro wahacze firmy DACHSTEIN. Wszystko by bylo ok, gdyby nie ich zaskakujaco niska cena - ok 75zł sztuka???

Troche sie ich obawiam, bo nie chce znowu wymieniac po 2-3 miesiacach jazdy...

Ma ktos moze je u siebie???

Ja je mialem nie polecam zjedenego mi wypadl sworzen a drugi własnie sie konczy wymieniałem jakos wrzesien teraz mam mayle HD i jest ok