Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,miałem w mojej e60 zwykłe radio cd bez navi teraz zainstalowałem sobie PROFESIONALA powiem pięknie śmiga, a jak włącze cd z muzą to totalna porażka jak w studni 100% gorzej niż na starym grajku,wiem że trzeba zrobić softa pod audio żeby pokazało swoja moc i brzmienie ewentualnie UPDATE.Czy ktoś ma namiary na kogoś kto to potrafi zrobić naprawdę, a nie tylko jak w moim przypadku wszyscy mówią przez tel przyjedz pan to sie zrobi niema problemu(FACHOWCY OD BMW PODOBNO) oczywiście podłanczają te swoje urządzenia po200zł biorą i lipa.W ASO powiedzieli 400 mogłem od razu jechać.Może ktoś pomoże jakiś adresik na woj Świętokrzyskie, z góry dziękuje :mad2:
Opublikowano

to ja sie podłącze do tematu ;)

mam navi business ;) czyli zwykłe audio.... gra, bo gra ;) ale jak dłuzej, tj. minutke np gra głośniej niż normalnie to zaczyna trzeszczeć z głośników... czy ktoś juz sie spotkał z podobną sytuacją?

Opublikowano
Kolego ja miałem to samo w mojej buni jak podglosilem to pochodzilo troche ok 2..3 min tez zalezalo od muzy jak techno padalo odrazu zaczynalo tak charczec z gklosnikow ze sie nie dalo sluchac trzeba bylo sciszyc i poczekac troche wracalo prawie do normy najlrepiej trzeba bylo zrobic reset radyjka i sluchac wtedy nie glosno.Jak sie okazalo to brakowalo jakis sterow do audio i lipa nie mnoglem wgrac ich nie dalo sie nawet w serwisie.teraz zalozylem PROFESIONALA I TU SIE ZACZELY SCHODY Z MUZA :mad2: POMOCY!!!!!
Opublikowano
no mi przeprogramował całem auto ale nic to nie dało ;) bo mialem problem z przetwornicami skretu ;) to mowie niech od razu cale auto przeleci... ;) i niestety nic nie dalo.. mi sie wydaje ze jest za slabe chlodzenie koncowki mocy albo czegos podobnego ;) ze sie przegrzewa i dzwiek jest nieczysty ;) ale to albo trzeba znalezc kogos kto to mial i opanowal albo kogos kto wie o co chodzi :)