Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jeżeli ktoś spotkał się z takim problemem i go rozwiązał proszę o informację:

E44 320 d-2003 r: podczas jazdy nagle na wyświetlaczu pojawiło się tylko kilka kropek i kresek. Po odłączeniu na kilka minut akumulatora był już tylko czysty ekran. Pozostałe kontrolki działają jak wcześniej, po staremu.

Opublikowano
Wez na podmianę zegary z takiego samego modelu.Wtedy okaze się:czy wyświetlacz siada.Na początek wyciągnij zegary,wyciągnij i włóż(kilka razy wtyczki)-możliwe,że nie ma styku na któryś pinach.Pozwodzenia
Opublikowano
Witam i uzupełniam informację. Po nocy całość (wyświetlacz) powróciła do normy. Nie wiem czy to styki w kostkach, możne brak masy. Jak problem powróci (i będzie cieplej) to sprawdzę w pierwszej kolejności kostki, później taśmę z wyświetlacza.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Mam zamiar kupić E46 na razie jestem na poziomie ogladania tego samochodu w necie. I mam pytanie co jest za plastikowa klapka która znajduje sie pod panelem od klimatronika?
http://img299.imageshack.us/img299/402/zegaryod9.jpg