Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w bmw x5 monitor 4:3 w ogole nie wyswietla funkcj GPS. czytnik dziala tzn. przyjmuje i oddaje plyty.

z TV problem na regionie polski dziala na czarno_bialo a jak przelocze na inny region np.hiszpania lub niemcy jest kolr a nie ma glosu.

samochod przywieziony z hiszpani :shock:

Opublikowano
..z TV problem na regionie polski dziala na czarno_bialo a jak przelocze na inny region np.hiszpania lub niemcy jest kolr a nie ma glosu.

samochod przywieziony z hiszpani :shock:

U mnie zadzialalo przestawienie "format-TV" z polskiego na CESKA REP. :)

Jest i kolor i dżwięk

Pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano
przestaw na PALDK ALBO PALBK i napewno będzie głos i kolor

Ale za to nie wszystkie programy tak idealnie odbierają jak na innych częstotliwościach. Przynajmniej tak u mnie sie dzieje :D

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

• 2 lata później...
Opublikowano

Jest klopot z wyborem odpowiedniego standartu. U mnie chodzi chyba najlepiej ustawienie PAL DK, lecz w moim rejonie TVP1 nadaje na 10-tym kanale i jakos nie wpada on prawidlowo w siatke czestotliwosci. Programy nadawane na UHF chodza cacy.

Probowalem najrozniejszych ustawien, na Czechy, Rumunie i inne kraje uzywajace podnosnej fonii 6.5MHz, ale efekty byly mizerne. Najlepiej chodzi na na wspomnianym wyzej ustawieniu.

W koncu dalem sobie spokoj, samochodem jezdze, a TV ogladam w domu.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg