Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam wielki problem gdyz rano po odpaleniu auta udalo mi sie jechac wylacznie do tylu wrzucenie D na skrzyni biegow wywoluje zerowy odzew samochodu czasami ale to podkreslam czasami uda sie ruszyc do przodu jak wrzuce 1 na steptronicu z tym ze dziala tylko ten jeden bieg dodam ze poprzedniego dnia normalnie jezdzilem nic zlego ani niepokojacego nie dzialo sie normalnie zgasilem auto pod domem na noc dodam tylko ze bylo okolo -25 stopni na zewnatrz.
Opublikowano
ja u siebie przy tych mrozach -20/-30 (jestem z podlasia)jak odpalilem to sie lampka od skrzyni zaswiecila, ale autko pochodzilo z 5-8 minut, zgasilem odpalilem lampka grzecznie zgasla i pojechalem, a ty pewnie od razu po odpaleniu pojechales??
Opublikowano
pojechalem ale nigdzie nie dojechalem wiec kupa troche i wlansie o to chodzi ze zadna kontrolka sie nei zapalila:(
Opublikowano
W takie mrozy to profilaktycznie trzeba pogrzac auto pare minut, nawet jak kontrolka sie nie zaswieci, bo moze zamarzla:D