Skocz do zawartości

Uszczelka pod miske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanko dot. uszczelnienia michy olejowej w M40.

Poci mi sie i na duzej misce troche sie zbiera /czasem kapnie/.

Jak jest z wymiana tych uszczelek?Czy nie ma problemu?

Ciekawa sprawa bo po kupnie zalalem 5W40 Czy mozliwe jest ,ze cos wyplukal :(

pozdrawiam

Opublikowano
zamiast uszczelki kup silikon wysokotemp. tylko najlepiej w tubach na pistolet i posmaruj michę gwarantuje że nie będzie się pocił 100% skuteczności sprawdzone :cool2:
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.
Opublikowano
  • Autor
zamiast uszczelki kup silikon wysokotemp. tylko najlepiej w tubach na pistolet i posmaruj michę gwarantuje że nie będzie się pocił 100% skuteczności sprawdzone :cool2:

Komplet uszczelek na Narbutta 0k 100pln Wiec nie wiem czy babrac sie z silikonem.Najwazniejsze dla mnie jest to czy zdjecie misek stwarza jakies problemy?

dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Potwierdzam...Czerwony silikon, tuba (mała) 10-15pln (zalezy gdzie sie kupuje)

Najwazniejsze dla mnie jest to czy zdjecie misek stwarza jakies problemy?

W M40 sciagalem\zakladalem miske (małą) juz 6-7 razy...wiec dla mnie nie ma juz z tym zadnego problemu, zdejmuje ja juz w niecale 5-7min. :twisted: Duzej !"cale szczescie"! nie musialem nigdy sciagac... :|

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano

Mała miska to pryszcz :8)

Duża, to jaka sama nazwa wskazuje, dużo więcej zabawy. :duh: Nie mam w tej chwili książki pod ręką, ale z pamięci - z kanału, i z książki - nie da się jej ruszyć bez demontażu jednego z drążków kierowniczych.

Z silikonem - w tym przypadku - ostrożnie. Nie powinien wchodzić w kontakt z olejem, bo ten po jakimś czasie wypłucze jego nadmiary i puści gluty w obieg :!:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
  • Autor

Witam

jezeli nikt niesciagal duzej michy to moze ktos zapoda jakiegos linka gdzieja dokladnie moglbym obejrzec.Patrzylem w ETK ,ale tam to jest niedokladnie pokazane .

pozdrawiam