Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanko dot. uszczelnienia michy olejowej w M40.

Poci mi sie i na duzej misce troche sie zbiera /czasem kapnie/.

Jak jest z wymiana tych uszczelek?Czy nie ma problemu?

Ciekawa sprawa bo po kupnie zalalem 5W40 Czy mozliwe jest ,ze cos wyplukal :(

pozdrawiam

Opublikowano
zamiast uszczelki kup silikon wysokotemp. tylko najlepiej w tubach na pistolet i posmaruj michę gwarantuje że nie będzie się pocił 100% skuteczności sprawdzone :cool2:
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.
Opublikowano
zamiast uszczelki kup silikon wysokotemp. tylko najlepiej w tubach na pistolet i posmaruj michę gwarantuje że nie będzie się pocił 100% skuteczności sprawdzone :cool2:

Komplet uszczelek na Narbutta 0k 100pln Wiec nie wiem czy babrac sie z silikonem.Najwazniejsze dla mnie jest to czy zdjecie misek stwarza jakies problemy?

dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Potwierdzam...Czerwony silikon, tuba (mała) 10-15pln (zalezy gdzie sie kupuje)

Najwazniejsze dla mnie jest to czy zdjecie misek stwarza jakies problemy?

W M40 sciagalem\zakladalem miske (małą) juz 6-7 razy...wiec dla mnie nie ma juz z tym zadnego problemu, zdejmuje ja juz w niecale 5-7min. :twisted: Duzej !"cale szczescie"! nie musialem nigdy sciagac... :|

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano

Mała miska to pryszcz :8)

Duża, to jaka sama nazwa wskazuje, dużo więcej zabawy. :duh: Nie mam w tej chwili książki pod ręką, ale z pamięci - z kanału, i z książki - nie da się jej ruszyć bez demontażu jednego z drążków kierowniczych.

Z silikonem - w tym przypadku - ostrożnie. Nie powinien wchodzić w kontakt z olejem, bo ten po jakimś czasie wypłucze jego nadmiary i puści gluty w obieg :!:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

Witam

jezeli nikt niesciagal duzej michy to moze ktos zapoda jakiegos linka gdzieja dokladnie moglbym obejrzec.Patrzylem w ETK ,ale tam to jest niedokladnie pokazane .

pozdrawiam