Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie wsady sa takie same z wylaczeniem duzych nawigacji.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/320d-M47/LHD/N/1998/september/browse/audio_navigation_electronic_systems/

Chciałbym wymienić u siebie radio kasetowe na cd i nie wiem czy bedzie pasować. Mam auto BMW e46, 318d, 2003 rok.
Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne jej wytracenie.
Opublikowano

witam.

od takich pytan jest dzial "audio", przenosze.

co do tematu to mozesz wymienic na cd,a przy odrobinie szczescia mozesz nawet znalezc oryginalne radio cd/mp3, mnie sie udalo :mrgreen:

Opublikowano
Kupiłem te radio buisnes cd i po podłączeniu wyświetla się napis disabled. Na forum pisali, że nie będzie żadnych problemów z podłączeniem tego radia.
Opublikowano
Kupiłem te radio buisnes cd i po podłączeniu wyświetla się napis disabled. Na forum pisali, że nie będzie żadnych problemów z podłączeniem tego radia.

tak tylko to chyba zabezpieczenie radia wiec pozostaje je zdekodowac

Opublikowano
Ktoś wie jak je rozkodować.

powinienes miec kod wraz z instrukcja obslugi ktora dostajesz razem z radiem. Moze jest jakis standardowy kod ale o takim nie slyszalem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
To nie kod jest potrzebny. Brak jest komunikacji auta z radiem. Nie masz podpietego jednego pinu do radia. Poszukaj na forum, kiedys juz ktos to dokladnie opisywal.
Mariusz