Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałeś linka do starej.. 2009.

24.01.2010 wysłałem info do łódzkiego dealera z prośbą o przesłanie danych, o jakie nowa mapa została zaktualizowana... W odpowiedzi dostałem tylko plik pdf, gdzie są wypisane numery map dla każdej wersji oraz co teoretycznie zawiera mapa BMW Road Map Europe. Żadnych konkretów. Trzeba wierzyć, że coś tam dodali :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

BMW Business 2010 DVD 1 Western Europe

http://rapidshare.com/files/318423095/Business2010Disc1.dlc

This is a 5.5 Gb image that should be written to a premium quality DVD9

DVD 2 Eastern Europe is to follow

The DVD Eastern Europe can be found here

http://rapidshare.com/files/318784693/Business2010Disc2.dlc

This is a 3.1 Gb image that can be wriiten on a DVD5

Jeśli komuś nie działają powyższe linki, to niżej jest torrent do drugiej płyty z Polską (tylko do drugiej):

E30, E36, E60, E87, F48

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie Twój błąd tylko ktoś zrobił psikusa i stworzył torrent do "starej" mapy podając nazwe nowej...
Krzysztof
Opublikowano
witam. koledzy mam pytanie. sciaganalem navi 2010-01 business do e60 '04r wypalilem nastepnie wrzucilem do czytnika i niby wszystko jest w porzadku ale po dokladnym podaniu adresu pokazuje sie okienko ze przelicza trase i pochwili wyskakuje "address is not on DVD" czy cos w tym stulu. prosze o pomoc jesli ktos z czyms takim sie spotkal. dzieki
Opublikowano
jest to juz 3 kopia navigacji ktora sciagam "na probe" i ciagle ten sam problem. plik navi wypalam na plytach verbatim dvd -r z predkoscia x1 lub x2 programem imgburn. kopia na pewno business bo jak wrzucilem plyte do e90 z navi professional to w ogole nie odczytywal plyty.... :mad2:
Opublikowano

Ja ściągałem z linku z torrentem i tamta płytka działa. Z rapida nie testowałem, bo to to samo co na torrencie.

Może u ciebie jest problem z softem?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Witam która mapka pasowałaby do e46 mk4 mały strzałkowy wyświetlacz oczywiście najlepiej 2010 :D

Z góry dziękóję

Na MK4 jest BMW Road Map Europe HIGH. Następnym razem użyj szukajki, bo temat był wałkowany do obrzydzenia!!! :evil:

E30, E36, E60, E87, F48

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
OK sprawa się wyjaśniła. Wyczytałem na innym forum, że nie ma aktualizacji do Polski w wersji 2010-01, czyli w 2010-01 jeśli chodzi o Polskę, to jest to samo co w 2009-02. Dopiero w sierpniu 2010 ma wyjść znów update i może wtedy coś nowego na Polskę wypuszczą.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Czy działa sama płyta nr 2? Czy trzeba coś kombinować z włożeniem najpierw pierwszej potem drugiej?
Opublikowano
Działa sama numer 2 pod warunkiem że masz dobrą wersje oprogramowania w aucie. Jeśli Polska ci się nie wyświetla, to nie masz. W przeciwnym razie masz :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
OK. A czy mając dojście do całego softu diagnostycznego BMW i głowice mogę uaktualnić ten soft? Jest gdzieś w sieci tak jak do MKx?
  • 6 miesięcy temu...