Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam szary srodek u siebie w aucie ale ostatnio u kolegi widzialem czarny.

Malowal ktos z was srodek u siebie??????

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma to sensu, farba to farba, nie ten dotyk i ciekawe czy odłazić nie będzie. Poza tym deska się rysuje....

Lepiej dać do obicia, dowiem się ile u mnie za to kasują...

Opublikowano

Wlasnie sie zastanawiam czy niebedzie odlazic. Jakies info by sie przydalo

wiec jak ktos cos wie dawac znac heheheh

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano

Ten RENOSKOR znam i bede sama tapicerke tym przemalowywal ale mi chodzi o plastiki tzn Dol deski i boczki i wszystkie plastiki w srodku.

To jest jakis sztuczny material ( Boczki drzwi i deska ) wiec jakas farba w sprayu czy cos takiego ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do malowania plastików możesz użyć tego lub podobnych:

http://www.nokaut.pl/farby-lakiery/boll-lakier-strukturalny-do-plastiku-400ml.html

Najpierw podkład, potem kilka warstw lakieru i osiągniesz efekt nie różniący się pod względem struktury powierzchni od wyglądu powłoki schowków w konsoli.

Opublikowano

Dzieki za info :)

po weekendzie bede sie bral do pracy.