Skocz do zawartości

320d (jakie oznaczenie dla 4x4?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, jestem bardzo zainteresowny kupnem E46 320d z napedem 4x4. Mam kilka pytan odnosnie tego auta, jakiekolwiek informacje na temat wad rozlozenia napedu oraz caloksztaltu tego auta, interesuje mnie oczywiscie wersja po 2002r ze 150-cio konnym silnikem, nastepny problem to jak znalezc takie BMW, wiem ze 3 litry ma oznaczenie 330xd, natomiast to co zauwazylem w opcji 2 litrowej jest tylko 320d i musze kazda aukcje przegladac po kolei czy to nie jest moze 4x4? Czy istnieje jakies oznaczenie dla tego modelu? Probowalem znalezc jakies info na forum odnosnie wersji z napedem na cztery kola, niestety bez skutku, Jezeli istnieje juz temat z E46 4x4 bede bardzo wdzieczny o poinformowanie mnie gdzie moglbym go znalezc. Z gory dziekuje za wszelka pomoc w tej sprzwie.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

W e46 nie było dwulitrówek z napędem na cztery koła. Więc temat się chyba wyczerpuje.

Musisz szukać albo w nowszym modelu z xDrive, albo w trzech litrach.

Opublikowano
  • Autor
W e46 nie było dwulitrówek z napędem na cztery koła. Więc temat się chyba wyczerpuje.

Musisz szukać albo w nowszym modelu z xDrive, albo w trzech litrach.

Witam dzieki za szybka odpowiedz chociaz gdy szukalem na ruznych aukcjach to udawalo mi sie takie znalezc tu jest link do jednej z nich http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=884364286

Opublikowano
Ktoś po prostu przez przypadek zaznaczył tą opcję. W e46 napęd na 4 koła miały tylko 330xd, 330xi oraz 325xi.
Opublikowano
  • Autor
Dziekuje bardzo za pomoc. Czy ktos cos wie na temat 330xd? Dzieki. Pozdrawiam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tego możesz poszukać na forum, parę osób takimi śmiga i co nieco piszą. Nie ma sensu tutaj powtarzać.