Skocz do zawartości

bmw e 60 2.5 benzyna problem z elektronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zakupilem auto bmw e60,2.5 benzynke ,swieca mi sie komunikaty od abs,esp,od pasow,od dowspomagania bylem na komputerze i neistety nie idzie usunac bledow podobno jak by brakowalo sterownikow czy cos takiego ktos wie jak to mozna naprawic bo nie dziala mi ani abs,esp ani dowspomaganie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupilem bo sie nie znalem i dlatego chce to naprawic,ale widze ze tu raczej jakies forum dyskusyjne zamiast pomagac

Tak, trafiles w 10tke - to jest forum dyskusyjne.

Na odleglosc nikt nie pomoze - podepnij auto do kompa u specjalisty (ostatecznie w ASO) i niech dojda co sie dzieje. Jak nie wiesz gdzie takich znalezc, sprawdz w dziale polecane warsztaty w swojej okolicy.

Opublikowano
jest w naglowsku bmw e60,2.5 benzyna jestem z pomorskiego,bylem na komputerze wiec wyszlo tak musze wymienic przetwornik servotronic wie moze co to jest i gdzie to moge kupic,jak to wymienie to musze jechac na kompa i wgrac sterowniki do modulu abs,dsc poniewaz ktos wymienil na inny,wie ktos gdzie mozna kupic taki przetwornik?
Opublikowano

Kolego a ile placiles za ta e60 ?

Nabyles ja w takim stanie czy kupiles rozbita ?

Zapalona kontrolka od pasow moze oznaczac ze masz wystrzelone napincze pasów

przetwornik to powinna byc nie droga sprawa wiec polecam BMW servis i kupic nowy