Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, wlasnie obejrzalem foty liftingu E92...sa ledy w ringach tak jak w nowej 5 i 5GT...koniec z "starym, dobrym" klimacikiem... u mnie po przepaleniu halogenow wymienilem ringi na ledy jakies 6 mc wstecz ale caly czas efekt wizulany jest dla mnie bardzo be :cry2: ...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zarejestrowani
Opublikowano
Co znaczy bardzo be?? Mozesz rozwinąć temat, bo na wiosne właśnie też chciałem do stoich fabrycznych rongów wrzucic led-y zamiast zwyklych zaroweczek. Slabo swieca, kolor kiepski czy o co chodzi?? Mozesz jakies foto real zrobic, bo na allegro to samo photoshopowane sa;/

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Co znaczy bardzo be?? Mozesz rozwinąć temat, bo na wiosne właśnie też chciałem do stoich fabrycznych rongów wrzucic led-y zamiast zwyklych zaroweczek. Slabo swieca, kolor kiepski czy o co chodzi?? Mozesz jakies foto real zrobic, bo na allegro to samo photoshopowane sa;/

moje ledy:

1) swieca b. dobrze/jasno,

2) uzywam ich teraz (swiatel pozycyjnych) jako dziennych - nikt mi nie swieci, ze nie mam wlaczonych swiatel, patrole policji tez nie wykazaly zaintersowania....,

3) zywotnosc z tego co pisza/mowia madrzy ludzie przekroczy zywotnosc auta, no moze nie w Polsce :) tutaj 10 letnia beta to nowka nie smigana i auto 1.klasa...

4) dla mnie "bardzo be": mimo wybrania temperatury swiecenia jak najcieplejszej (najbardziej zoltej) to zrodelka swieca na bialo :( nie ma tego fajnego kontrastu, ktory jest w oryginale ksenon/halogen....

co do foto, to najlepiej przejdz sie do ASO tam maja/powinni miec 5GT to zobaczysz na zywo jak swieci ledowy ring...

pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano

Szanowni Panstwo,

Jeden widzial foty liftingu E92...sa ledy w ringach…i wymienil ringi na ledy.

Drugi do swoich fabrycznych rongów wrzucic [zamierza] led-y.

Jeszcze innemu swieci ledowy ring.

Znaja Panstwo jakikolwiek jezyk?

To co prezentujecie to jakis waste designu w mobingu, co jasno wynika z bilingow w benzynie.

Opublikowano

hehe ale o co chodzi? Tak język zabolał Pana Polonistę? Postów sobie nabija?;)

A ja mam pytanie, tyle jest tego na allegro, czy będą one jakościowo podobne, są różne ceny, na co zwrócić uwagę, może jakaś firma polecana? No i tak w skrócie proszę o odpowiedź jak wygląda montaż żarówek LEDowych do ringów;) Od błotnika się trza dostać czy wchodzi w grę zdejmowanie lampy?

Ogólnie czy trzeba na to sporo czasu? Z góry dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano
hehe ale o co chodzi? Tak język zabolał Pana Polonistę? Postów sobie nabija?;)

A ja mam pytanie, tyle jest tego na allegro, czy będą one jakościowo podobne, są różne ceny, na co zwrócić uwagę, może jakaś firma polecana? No i tak w skrócie proszę o odpowiedź jak wygląda montaż żarówek LEDowych do ringów;) Od błotnika się trza dostać czy wchodzi w grę zdejmowanie lampy?

Ogólnie czy trzeba na to sporo czasu? Z góry dzięki i pozdrawiam.

Kolego było o tym na forum, jak dostać się do żarówek pozycyjnych (tzw. ringów) i było też o samych żarówkach i zdjęcia też były...

Polecam www.e90post.com tam masz relacje foto z takiej imprezy.

Pzdr.

Opublikowano

"hehe ale o co chodzi? Tak język zabolał Pana Polonistę? Postów sobie nabija?"

Jak by ci to (celowa mala litera) delikatnie powiedziec, aby bron Boze nie obrazic nikogo?

Moze tak: p****** sie p*******. led*** i reling***.

Opublikowano
ale z czym masz problem?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
No ja też nie wiem z czym kolega bmwica ma problem, nie chce tu wszczynać sporu i wole nie wiedzieć co tam chciałeś nakreślić, ale jak mnie cytujesz to cytuj do końca bo na końcu był taki ważny znak aby Ci zasugierować, że żartuje " ;) " został pominięty i ktoś się chyba zagotował;)