Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy zwracam się z prośbą czy mógłby ktoś zrobić u siebie zdjęcia:

- podświetlenia nóg tzn gdzie są dokładnie umiejscowione lampki kierowcy i pasażera przód bo chce takowe sobie zamontować ale chodzi o ilość światła :) dobre rozmieszczenie= dobre światło :)

- oraz kabla podgrzewanej szyby w touringu, mnie wisi jak otworzę klapę i domyślam się ale pewien nie jestem (na chwilę obecną podkleiłem klejem na gorąco)

Z góry dzięki za pomoc :cool2:

Opublikowano

Witam

Jesli chodzi o lampki to takowych w moim E34 nie mam a może mam tylko niewiem bo nie świecom jeszcze nie zaglądałem pod konsole.A jeśli chodzi o kabel na klapie to muśiał bym zrobić jutro foto tylko z której strony :?: musze wiedziec którą osłone sciągnąc

Opublikowano

hmm osłonę? ja żadnej nie mam :duh:

Chodzi o kabel do podgrzewania szyby ( po otwarciu klapy powinno go być widać, u mnie wisi między dachem a końcem klapy podczas otwarcia ) i o lewą stronę wraz z wiązką. Pozwolę sobie z innego forum pokazać fotę http://img296.imageshack.us/img296/2460/bmwe34klapa6gx9.jpg i tu się tego kabla doszukać nie mogę. Taka franca czarna i gruba :D

Jak bym mógł prosić niech kolega obfotografuje cała klapę :modlitwa: