Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolejna zagadka :) Poszłam za radą "ekspertów" i wymieniłam sam sworzeń wahacza (bo niby w oryginalnych można), wszystko ładnie-pięknie, ale na drugi dzień podczas jazdy zaświeciła się kontrolka od kontroli trakcji i hamulca ręcznego (na żółto)... A teraz świeci i gaśnie na zmianę.. Czasem po ruszeniu nie ma nic, a za pięć minut już świecą obie :( Czy ktoś ma jakiś pomysł???
Opublikowano

Witam

Nie chce krakać ale obawiam śie że mechanik mógł uszkodzić któryś z czujników przy kole lub wiązke kabla idącą do czujnika.Muśisz podjechać do fachowców którzy to robili i niech zerkną swoim oczkiem co jest nie tak .

Pozdrawiam

Opublikowano

Znajoma miała ostatnio ten sam problem z mechanikiem wiem że to troche głupie ale muśisz zabrać z sobą kogos z płuci przeciwnej,Tak to działa .Inaczej spojrzą na sprawe wiem coś o tym bo sam jestem mechanikiem.Jesli lamki zapaliły sie po wyjechaniu z warsztatu to jest jasne jak słonce że to ich wina .Z nimi trzeba krótko.

Pozdrawiam

Opublikowano
po co nowy wątek jak wyżej jest ten sam problem opisany, i tak zaraz trafi do kosza
Będziesz Mógł Więcej