Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam E32 z silnikiem M30B35 z EML. Mam pytanie czy jest w tych wersjach tempomat? U mnie na pewno go nie ma a ciekawi mnie czy ktoś ma go przy takim silniku i jak to wygląda. Będę wdzięczny za jakieś foty. Pozdrawiam!!!
Opublikowano
witam ja mialem tempomat przy swojej 735ia nie zauwazylem tam nic innego wiedze sadze ze tompomat w eml jest jakos w srokdku to juz elektrycznie przepustnica zostaje wtedy w tej pozycjii w zasadzie trudno mi pomuc ale mysle ze wtedy wystarczy podpiac tylko raczke od tempo ewentualnie sparwdzic kable ale moge sie myslic jutro przejze dokladniej jak to wyglada u mnie bo manetke od tempo mam ale czy on chodzil to nie mam pojecia
Opublikowano
Zatem taki zestaw istnieje. Nasuwa się więc pytanie czy skoro wszystko jest elektronicznie to czy można podłączyć tempomat do zwykłej elektronicznej przepustnicy i będzie to działało? Czy ktoś robił coś takiego?
Opublikowano

nie jesli jadobrze mysle to tempomat masz juz w eml jedyne co musisz zrobic to dokupic sobie manetke do tempomatu od takiej przepustnicy ewentualnie jesli potzreba to jakies kabelki

jesli interesuje cie taka manetka to daj znac

Opublikowano
Rozumiem a czy może mi ktoś odpowiedzieć gdzie mam szukać tego przekaźnika od tempomatu?