Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Autko moje sprowadzane było przez poprzedniego właściciela z Francji, a co za tym idzie opis bezpieczników na pokrywie jest po francusku :(

Szukając odpowiedzi w archiwum forum znalazłem tylko opis do E30 ale nie jestem pewien czy to do E32 też pasuje...

Ma ktoś może po angielsku lub po polsku takie zestawienie? Na podstawie tego też chce sobie zakupić "zestaw awaryjny" w razie czego. Ostatnio jeżdżę Kraków-Gdynia-Kraków więc na trasie lepiej być przygotowanym :)

BTW. Chyba szwankuje mi LKM bo gasną mi światła mijania - zauważyłem kiedyś między Łodzią a Toruniem :) W środku nocy spanikowałem - dobrze, że forum ma wyszukiwarkę i od razu sobie zdiagnozowałem :)

Opublikowano
też mam francuską wersję auta i w takim przypadku warto skorzystać ze słownika francusko-polskiego.Mi okazał się przydatny przy tłumaczeniu komunikatów z komputera jak jeszcze nie wiedziałem jak zmienić ustawienia języka.