Skocz do zawartości

RATUNKU!!:) CENTRALNY ZAMEK, AIR BAG , INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj rano pojechalem do TESCO, wysiadam z auta - zamykam z pilota, nie dziala. Dwa razy zamknal i odrazu otworzyl. Poszedlem wiec wymienilem baterie w piocie - zadnej poprawy. Dojezdzam do domu, 15 razy sie zakopalem;) wyjmuje kluczyk a tutaj mi migocze kontrolka airbag ale nei tak regularnie jak np kierunkowskaz tylko jakby sie robilo jakies zwarcie. Ponadto wlacza sie raz kiedys wyswietlacz na zegarach ktory pokazuje km itp. Odlaczenie akumulatora nic nie daje. Panowie pomocy!!

Opublikowano
Panowie!! Jest gorzej ! Jak mam wciśnięty hamulec to wszystko działa centralny nic nie miga, gdy puszczam hamulec centralny z pilota przestaje dzialac wszystko zaczyna migac!!
Opublikowano
Jedź do elektryka zanim autko ci nie spłonie. Musisz mieć gdzieś duże zwarcie :| Mi kiedyś pod szybą puszczało i woda spływała pod zegary,wtedy wyciągałem kluczyk a tu wszystko świeciło jak w gotowości zapłonu :( Lepiej jedź i posprawdzaj u fachmana jakiegoś bo życie się ma jedno a auto wymienić można :idea:
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
sprawdź czujnik hamowania przy pedale hamulca, a jak jest okej to jak pisał kolega wyżej !!
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
Moje auto ma automatyczna skrzynie moze jest jakies powiazanie?? Jeszcze jedna sprawa jest taka ze auto jest niskie i przy tych sniegach dziala jak płóg...
Opublikowano
przy aut. od hamulca idzie wiecej sygnałow niz tylko na swiatła, m.innymi do skrzyni biegów, a skoro piszesz , że masz nisko to jedz na kanal, może urwałeś jakiś kabelek i robi zwarcie.
Będziesz Mógł Więcej