Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jak w temacie.. 530 m60 automat 5hp18 jak ruszam pomału skrzynia przezuca elegancko choc 3jke zapina nerwowo.. ale jak musze dodac wiecej gazu na starcie to 3jke kopnie az w moscie to słysze reszte biegów zmienia płynnie... mam tak od niedawna uzytkuje auto normalnie nie mecze skrzyni olej zmieniłem rok temu stan jest okey wczesniej niebyło zadnych problemów... auto bez gazu przebieg zekomo 298 tys :?

jak myslicie tarczki sie koncza ? albo jakis błąd ?

MOD EDIT:

jak w temacie.. 530 m60 ...

To dlaczego nie było tego w temacie??? Przy okazji uzupełniam, jeszcze bez konsekwencji, ale zaczynamy czas ostrzeżeń za pomijanie oznaczeń modeli we wszystkich działach serii.

Opublikowano
Mysle ze moze sie przycinac jakis zawór... objaw jest ze miendzy 2jka a 3jka jest jakas przerwa za długa jak by luz i silnik sie wkreci wyzej i w tym momencie 3jka sie zapina z hukiem
Opublikowano
juz mi sie opcje wyczerpują.. czy szukac innej skrzyni czy naprawiac te co mam ? moze reset na cos sie zda? myslicie ze bączki na sniegu mogą miec cos do tego