Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów.Kupiłem właśnie X6.Niestety nie ma progów aluminiowych które bardzo mi się podobają.Mam pytanie czy jest możliwość założenia takich progów.

Interesuje mnie tylko orginał.Z góry dziękuje za info i pozdrawiam wszystkich szczęśliwców jeżdżących BMW.

Opublikowano

Podawałem gdzieś już link do pełnego spisu dodatków - poszukaj w poprzednich tematach.

Progi aluminiowe mają jeszcze jedną zaletę - w taką pogodę jak teraz widać brud, na który trzeba uważać wysiadając aby nie pobrudzić spodni. Mam z tym największy problem w garażu :D

Przy okazji - czy ktoś ma progi wewnętrzne podświetlane ?

Opublikowano
Podawałem gdzieś już link do pełnego spisu dodatków - poszukaj w poprzednich tematach.

Progi aluminiowe mają jeszcze jedną zaletę - w taką pogodę jak teraz widać brud, na który trzeba uważać wysiadając aby nie pobrudzić spodni. Mam z tym największy problem w garażu :D

Przy okazji - czy ktoś ma progi wewnętrzne podświetlane ?

Tak jak napisałeś.... wyglądają fajnie, ale wysiąść nie brudząc spodni to praktycznie niemożliwe przy moich 176 cm wzrostu. Zastanawiałem się już czy zamawiałbym raz jeszcze ten dodatek.... masakra !!!

Opublikowano
Tak czy siak byś brudził spodnie, tylko na czarnym progu nie widać czy jest on brudny. Ja mam prawie 190cm i też się brudzę :)
Opublikowano
Rozmawiałem ostatnio z użytkownikiem E70 , razem mamy aluminiowe progi. zapytał mnie czy brudzę spodnie, odpowiedziałem że tak, ale tak mi się te progi podobają że kupiłbym auto z progami jeszcze raz, na co on odpowiedział że u niego sytuacja wygląda identycznie. Jak widać czasami przekładamy wygląd nad praktyczność :)
  • 3 tygodnie później...