Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZołem Panie i Panowie. Wrzuciłęm w wyszukiwarkę i nic nie znalazłem, w związku z tym moje pytanie. DZisiaj samochód naglę podczas jazdy dostał za wysokie obroty silnika. Powyżej 3000 i obroty te nie spadają. BMW bez EML, silnik 3 litrowy.

Macie jakiś pomysł co może być przyczyną i jakie koszty ewentualnie mnie czekają??

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Czyżby nikt nie miał pomysłu na tę przypadłość?? Nikomu się nie przytrafiło takie zdarzenie?? :(

To może ktoś może mi pomóc i napisać, gdzie znajduje się czujnik temperatury silnika??

Podejrzewam, że to on klęknął. Na kompie nic się nie wyświetla:(

Pozdrawiam!

Opublikowano

DZięki Łukasz 735.

Problem rozwiązany - zatarty silniczek krokowy. Znany w Dąbrowie mechanik od BMW uporał się z problemem bez trudu:)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Kolego Pinczer, skoro każdy internauta o tym wie, to dlaczego nikt przez ponad tydzień nie udzielił mi odpowiedzi na moje pytanie??:(

Teraz to każdy mądry:)

Przepraszam za OT

Pozdrawiam!!

Opublikowano

Nie widzisz że to forum umarło, te same tematy wiszą po kilka tygodni.

Druga sprawa nie których męczy pisanie co kilka dni tego samego. Nikt tu nie jest na etacie i odpowiada kiedy chce na co chce i co che.

Poza tym nie wiem czy komuś chce się wchodzić w ogóle w tak zatytułowany temat. W regulaminie jest określone jak należy to robić.

Opublikowano

Kolego Pinczer. Moze co do tematu, to można się przyczepić, ale czy zmieniłoby coś gdybym w temacie zawarł pytanie...wątpie. To że forum umarło łątwo zauważyć, ale mimo tego jest ono po to żeby wymieniać poglądy i zadawać pytania. Szukałem i nie znalazłem na forum podobnego przypadku do mojego, więc chyba to jest powód żeby założyć nowy temat? Jeszcze raz przepraszam za OT.

Pozdrawiam!