Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam radio "business" z odtwarzaczem kaset pod klapka i zmieniarka cd w bagazniku. Czy w drzwiach przy szybach sa - lub powinny byc - nie zagladalem - i działac glosniczki? Bo przyznaje ze milcza na glucho.
Opublikowano
Tabaza, jestes pewien? tzn wszystkie 4 glosniczki w drzwiach (przod i tyl) sa od telefonu? troche to bez sensu.
Opublikowano

napisałem że w drzwiach przednich ! w tylnych drzwiach są gł.wysokotonowe od audio - jak nie grają to musisz zdjąć tapicerkę i sprawdzić - u mnie były odłączone ale i takie je pozostawiłem gdyż za bardzo biły po uszach przesuwając scenę muzyczną do tyłu (jestem trochę wielki i siedzę na maxa odsunięty z fotelem).

Ja wymieniłem sobie tylne glośniki w podsufitce (kombi) na 16 calowe DLS z oddzielnymi piszczałkami które umieściłem też w podsufitce w bagażniku lekko skierowane do przodu i jest ok (tzn jak na tą klasę radia wiecej nie zamierzam rezać samochodu)