Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

tylnie lampy mam przyciemniane farba od strony zewnetrznej , chcialbym to zmienic aby wygladalo normalnie . Probowalem to scierac denaturatem i nitro lecz nie chce schodzic . Czy sa specjalne srodki ktore przywroca standardowy wyglad moim lampa

pozdro

Opublikowano
Spróbuj Rozpuszczalnikiem albo Benzyna ekstrakcyjna tylko musisz dużo trzeć ale i tak wydaję mi się że lampa jest pewnie i tak zniszczona przez tą farbę a nie potrzebnie bo w oryginale wygląda dużo lepiej :) pozdro
Opublikowano
Też miałem przyciemnione i próbowałem na wszelkie sposoby i nic to nie dało, więc musiałem kupić nowe
Bardzo Mafijny Wóz
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
myslę żę scansol dałby radę. tyleże puszeczka kosztuje jakies 30-40 zł, więc dozucasz pare kolejnych złociszy i masz drugie lampy.
Opublikowano
Gdzie są takie ceny scansolu,ja ostatnio kupowałem scansol to płaciłem za puszkę 13zł ale do rozpuszczania i zdzierania farby z felg pod polerkę do lamp raczej nie proponuję.
Opublikowano

ja proponuje kupić nowe lampy bo takie tarcie może je zniszczyć i potem będzie to źle wyglądać, a nowe można kupić w dobre cenie

sa także używki ori więc to będzie chyba najtańsza opcja

Opublikowano
wiesz co ja kiedyś miałem przyciemnione lampy w innym samochodzie tylko że od zewnątrz wyczyściłem to papierem ściernym wodnym na początek grubszy ale nie za bardzo a potem najdrobniejszy i dużo wody mi pomogło nie było śladu